DERNEK LOKALİNDE YEMEK DAVETİ – 9 MAYIS 2018

Değerli üyelerimiz ve hemşerilerimiz,

Bildiğiniz gibi dernek lokalimizde gerçekleştirdiğimiz yemeklerin tadı her zaman bir başka oluyor. Canlı müzik ve ses sanatçısı eşliğinde, masamızda yöresel yemeklerimizle keyifli bir akşam yemeğinde daha beraber olmak için 9 Mayıs Çarşamba günü bir yemek düzenliyoruz. Bu keyifli akşamda gelin beraber olalım. YEMEĞİMİZE KATlLMAK İÇİN ÜYE OLMAK ŞART DEĞİLDİR.

Saygılarımızla Adana Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu

TARİH: 9 Mayıs 2018 Çarşamba SAAT : 19:00 YER : DERNEK LOKALİ FİYAT : 100,00 TL. REZERVASYON : 0533 674 94 01 MENÜ: İçli köfte, fellah köftesi, kuru dolma, meze çeşitleri, Adana’dan şalgam, meyve çeşitleri ve sınırsız alkollü içki.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

ADANAFEST İSTANBUL 29-30 EYLÜL’DE LİFEPARK’DA